LTU FUTSAL CUP avasi futsal-kauden 2020
Julkaistu: 30.11.2019 00.00

Kaarinassa oteltiin lokakuussa P14 futsalin epävirallisesta Suomen mestaruudesta, kun LTU Jalkapallo järjesti yhdessä LTU 05-joukkueen kanssa futsal-kutsuturnauksen Piikkiön liikuntahallissa. Turnaukseen kutsuttiin Palloliiton piirien kaudella 2019 parhaiten menestyneitä joukkueita ja mukaan saatiinkin neljä kovaa joukkuetta Länsi-Suomen ja Tampereen piireistä. Samalla järjestettiin yleisen sarjan turnaus, johon otettiin niin ikään neljä ilmoittautunutta joukkuetta. Turnaus osui ajallisesti aivan kausien 2019 ja 20 taitteeseen, joten kauden 2019 finaalin lisäksi se toimi hyvänä harjoitusturnauksena tulevaan kauteen. Itse asiassa SPL:n kalenteri on jo ehtinyt pyörähtää kauden 2020 puolelle, joten Tasossa LTU Futsal Cup näkyi P15 turnauksena.

Oli miten oli, Piikkiön liikuntahallissa nähtiin lauantaina upeaa futsalia. Päivän aikana pelattiin kahdessa sarjassa yhteensä 16 ottelua ja turnaus liikutti noin sataa nuorta kentällä sekä varmasti yhtä monta vanhempaa katsomossa ja turnauksen taustaryhmässä. Joukkueet olivat hyvällä fiiliksellä mukana, erotuomarit saivat kiitosta, aikataulu piti, kahvi maistui ja makkara paistui. LTU 05-joukkueen vanhemmat tekivät taas hienoa työtä turnausjärjestelyjen kanssa ja todellista #seurasydänosoitti se, että toimitsijatehtävissä hääräsi lähes koko jalkapallojaosto ja järjestyshenkilöinä seuran puheenjohtajat. Kiitos myös Wanha Primadonnalle hyvästä turnausruoasta.

Turnaus toimitsijan silmin

LTU oli edustettuna molemmissa sarjoissa hyvällä menestyksellä. LTU 05-joukkue voitti yleisen sarjan ja sijoittui kutsusarjassa toiseksi. Turnauksen tulokset: