Black vuoristoradassa
Julkaistu: 01.12.2019 00.00

Marraskuun viimeisenä päivänä oli Blackin kotiturnauksen vuoro. Edellisen päivän harjoituksissa oli keskusteltu joukkueen tulevaisuuden kehittymislinjoista ja niitä lähdettiin tänään jo rohkeasti kokeilemaan.

Aamun vastustajana oli jo aikaisemmasta turnauksesta tuttu Raision Loimu. Loimu pelasi erittäin vahvasti läpi ottelun. Blackin pelissä oli havaittavissa erittäin hyviä juttuja, mutta muutaman notkahduksen vuoksi peli lipesi vastustajalle 2-0.

Toisessa pelissä oli vastassa Loimaan Jankko. Tämäkin vastustaja on jo erittäin tuttu verkon toisella puolella. Ensimmäinen erä tuli aivan liian helposti meille meidän hyvän syötön turvin. Tiesimme jo erätauolla, ettei Jankko luovuttaisi voittoa meille niin helpolla. Jankko taistelikin hyvin, mutta erän lopulla olimme vahvempia ja veimme pelin 2-0.

Kolmas peli oli Perniön Sisua vastaan. Perniö antoi kovan vastuksen huikealla puolustuksella ja rohkealla pelillä. Blackilta taisi loppua hieman bensa kesken. Hyvän vastuksen kuitenkin tarjosimme ja peli päättyi Perniölle 2-1.

Turnauksessa tulimme siis toiseksi ja tammikuussa jatkamme samasta poolista. Jostain olisi löydettävä keino pelata omalla tasolla läpi ottelun ja turnauksen. Nyt peli aaltoilee suuresti käyden välillä aallon harjalla ja notkahtaen sitten syvälle kuoppaan.