Kultanummiturnaus siirretään syksyyn
14.3.2020 17:53 Uutiset / Jalkapallo etusivu

TIEDOTE TURNAUKSEN SIIRTÄMISESTÄ

Kultanummiturnauksen 35-vuotisen historian aikana olemme ensimmäisen kerran tilanteessa, jossa turnausta ei pystytä järjestämään sovitun aikataulun mukaisesti. Koko jalkapalloperhe on ottanut viranomaisten ohjeet hyvin vakavasti ja myös me LTU Jalkapallossa olemme pysäyttäneet harjoittelu- ja kilpatoiminnan toistaiseksi. Tämä koskee myös Kultanummiturnausta.

Kultanummiturnaus on perinteisesti ollut ulkokauden aloittava turnaus. Vuonna 2020 siitä tulee ulkokauden päättävä turnaus. Siirrämme tapahtuman lokakuun loppuun, jolloin toivottavasti terveystilanne on palautunut normaaliksi ja voimme jälleen turvallisesti järjestää tämän kokoluokan tapahtuman.

Kaikki ilmoittautuneet joukkueet ovat automaattisesti mukana syksyn turnauksessa. Ymmärrämme, että siirto ei kaikille sovi, joten pyydämme että ilmoitatte meille toukokuun loppuun mennessä mikäli haluatte vetäytyä turnauksesta. Tällöin palautamme joukkueenne turnausmaksun. Toivomme luonnollisesti, että osallistutte turnaukseen tänäkin vuonna.

Turvallisen jalkapallon puolesta,
Kultanummiturnauksen työryhmä   
Lisää uutisia
Littoisten Työväen Urheilijat ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat