LTU Jalkapallon korona-info: RAJOITUKSET JATKUVAT
28.3.2021 17:01 Uutiset / Pääsivusto

LTU Jalkapallon korona-info: RAJOITUKSET JATKUVAT

Maaliskuun ajan voimassa olleet rajoitukset jatkuvat. Yli 12-vuotiaiden joukkueharjoittelu on edelleen keskeytettynä toistaiseksi.
LTU:ssa tämä koskee joukkueita Pojat 2005, sekä kaikki aikuisjoukkueet ja aikuisten harrasteryhmät.

Ulkoharjoittelu

Alle 12-vuotiaiden lasten ja nuorten joukkueiden ja harrasteryhmien ulkoharjoittelu on mahdollista oman joukkueen kesken. Pelaaminen muita joukkueita vastaan ei ole edelleenkään sallittua. Harjoittelun tulee toteutua mahdollisimman vähäisin lähikontaktein. Mikäli harjoituksiin osallistuu yli 50 henkilöä, on pelaajien välisen etäisyyden oltava koko harjoituksen ajan yli 2 metriä. Alkuverryttely tulee suorittaa pääsääntöisesti ulkona tai kenttäalueen ulkopuolella. Harjoituksen vetäjällä tulee olla tiedossa ryhmän osallistujien nimet ja yhteystiedot. Kenttien huoltorakennukset ovat suljettuina ja pukuhuoneita ei käytetä.

LähiTapiola areena

Hallissa tapahtuvaa harjoittelua koskevat samat säännöt kuin ulkoharjoittelua. Areenan antaman ohjeistuksen mukaan paikalla voivat olla vain joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt eli esimerkiksi lasten vanhemmilla ei ole pääsyä halliin. Areena edellyttää kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Sääntö koskee myös valmentajia.

Sisäharjoittelu

Alle 12-vuotiaiden lasten ja nuorten joukkueiden ja harrasteryhmien sisäharjoittelu voi jatkua oman joukkueen kesken. Mikäli harjoituksiin osallistuu sisätiloissa yli 10 henkilöä on pelaajien välisen etäisyyden oltava koko harjoituksen ajan yli 2 metriä. Alkuverryttely tulee suorittaa pääsääntöisesti ulkona tai kenttäalueen ulkopuolella. Pukuhuoneiden käyttöä vältetään ja otetaan huomioon, että Kaarinassa on voimassa maskinkäyttösuositus kaikille yli 15-vuotiaille muun kuin urheilusuorituksen aikana.

Pelitoiminta

Futsalin sarjoissa kausi on päättynyt. Jalkapallon harjoitusotteluita ei ole mahdollista pelata.

Yllä olevat ohjeet perustuvat AVI:n asetukseen, Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suositukseen sekä Palloliiton ohjeisiin ja ovat voimassa toistaiseksi. Mikäli jokin ylläolevasta jäi epäselväksi tai kaipaat neuvoa harjoittelun toteuttamiseen ota yhteyttä LTU Jalkapallon junioripäällikköön (Juha Heinonen) tai puheenjohtajaan (Arto Branders).

Muistutamme jälleen, että liikuntaharrastuksiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat